Taizéreis (18-35 jaar) 2017

Ook dit jaar gaan we vanuit Amstelveen met een groep jongeren naar Taizé. De week waarin wij gaan is een speciale week voor 18 t/m 35 jarigen. taize17
Het idee van deze speciale week is om jongvolwassenen die vaak dezelfde vragen hebben, in het licht van het geloof elkaar te laten ontmoeten en te laten praten over de toekomst. Er zijn workshops met jongeren uit andere werelddelen en mensen die zich inzetten voor internationale organisaties, christelijke gemeenschappen of lokale solidariteitsinitiatieven. 

Tijdens je verblijf in Taizé maak je nieuwe vrienden, voer je goede gesprekken, doe je nieuwe ‘kampeer skills’ op, geniet je van rust en een stressvrije omgeving, ontdek je wat stilte is, maar kan je ook muziek maken, zingen en dansen. Een bijzondere week en voor veel jongeren een onvergetelijke ervaring!

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met jeugdwerker Nienke van der Heiden –   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  / 0637227676.

Op zondag 25 juni is er in de Paaskerk een informatie/ontmoetingsbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te gaan (19.00-20.30 uur Augustinuspark 1, Amstelveen).

Opgeven kan tot 10 juli 2017 <Meld je aan!> 

Ben je jonger dan 18 jaar? Vermeld op het aanmeldingsformulier dan ook het e-mailadres + telefoonnummer van (één van) je ouders.

Handweg 119

1185 TW Amstelveen

Gegevens Nienke

Johannes schreef: Dit is wat wij Christus hebben horen verkondigen: God is licht, er is in hem geen spoor van duisternis.

(1 Joh 1:1-7)