Protestantse Jeugdraad

De Protestantse Jeugdraad (PJR) ondersteunt en stimuleert het jeugdwerk in de Protestantse wijkgemeenten van Amstelveen - Buitenveldert.
Hierbij willen we in alles wat wij doen uitstralen dat wij geloven dat God naar ieder kind en jongere omziet. Kijk <hier> voor onze visie en uitwerking daarvan.
Voor het realiseren van onze visie heeft PJR, twee <jeugdwerkers> in dienst..

Jeugdwerkster

Voor het stimuleren, uitbouwen vernieuwen en ondersteunen van het jeugdwerk heeft PJR één jeugdwerkster in dienst. Zij stelt zich graag aan u voor:

Nienke van der Heiden

Voor vragen of opmerkingen: nienke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-37227676

 

Vacant

Er wordt gezocht naar een 2e jeugdwerker.

Handweg 119

1185 TW Amstelveen

Gegevens Nienke

  • De Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert is in samenwerking met JOP (Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk) op zoek naar een ondernemende en enthousiaste Jeugdwerk (m/v) (13 uur per week).
    De taak van ...

  • Ook dit jaar gaan we vanuit Amstelveen met een groep jongeren naar Taizé. De week waarin wij gaan is een speciale week voor 18 t/m 35 jarigen.
    Het idee van deze speciale week is om jongvolwassenen die vaak dezelfde ...

De Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert is in samenwerking met JOP (Jeugdorganisatie van de Protestantse Kerk) op zoek naar een ondernemende en enthousiaste Jeugdwerk (m/v) (13 uur per week).
De taak van deze jeugdwerker is gericht op het continueren en uitbouwen van het jeugdwerk, ook op de lange termijn.

Download vacature: Vacature Jeugdwerker

 

Ook dit jaar gaan we vanuit Amstelveen met een groep jongeren naar Taizé. De week waarin wij gaan is een speciale week voor 18 t/m 35 jarigen.
Het idee van deze speciale week is om jongvolwassenen die vaak dezelfde vragen hebben, in het licht van het geloof elkaar te laten ontmoeten en te laten praten over de toekomst. Er zijn workshops met jongeren uit andere werelddelen en mensen die zich inzetten voor internationale organisaties, christelijke gemeenschappen of lokale solidariteitsinitiatieven. 

Tijdens je verblijf in Taizé maak je nieuwe vrienden, voer je goede gesprekken, doe je nieuwe ‘kampeer skills’ op, geniet je van rust en een stressvrije omgeving, ontdek je wat stilte is, maar kan je ook muziek maken, zingen en dansen. Een bijzondere week en voor veel jongeren een onvergetelijke ervaring!

Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met jeugdwerker Nienke van der Heiden –  nienke@pga-b.nl / 0637227676.

Op zondag 25 juni is er in de Paaskerk een informatie/ontmoetingsbijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is om mee te gaan (19.00-20.30 uur Augustinuspark 1, Amstelveen).

Opgeven kan tot 10 juli 2017 <Meld je aan!> 

Ben je jonger dan 18 jaar? Vermeld op het aanmeldingsformulier dan ook het e-mailadres + telefoonnummer van (één van) je ouders.God is voor ons een veilige schuilplaats, een betrouwbare hulp in de nood. Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde.

(Ps 46)