Kliederkerk – Jozef

Speel je mee met het verhaal van Jozef? jozef
We gaan een uur met elkaar kliederen, decor maken, kleding verzamelen en toneel oefeningen doen, zodat we met elkaar het verhaal van Jozef ontdekken en zijn verhaal kunnen naspelen. Op zondag 19 maart is er weer Kliederkerk aan de Augusta de Wittlaan 2 in Amstelveen, van 16.00 tot 18.15 uur. Opgeven kan voor 17 maart bij jeugdwerker Nienke van der Heiden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 - 37 22 76 76 of kijk op www.facebook.com/KliederkerkAmstelveen.

Kliederkerk is voor kinderen van 0 – 99 jaar die samen door middel van creatieve, sportieve en gekke activiteiten bijbelverhalen willen ontdekken. Wij willen voor kinderen en de mensen om hen heen een plek zijn waar ze op een ontspannen manier samen mogen ontdekken wat deze verhalen ons vandaag de dag te zeggen hebben. Deelnemers van Kliederkerk is een bonte verzameling mensen, die al dan niet een gelovige achtergrond hebben

Handweg 119

1185 TW Amstelveen

Gegevens Nienke

Jezus zei over Johannes de Doper: Hij is degene over wie geschreven staat: Let op, ik zend mijn bode voor je uit, hij zal een weg voor je banen.

(Mt 11:2-15)