Verhaal in de Kruiskerk: Esther

Zondag 1 oktober 2017 om 16.00-18.15 uur esther
Verhaal in de Kruiskerk is een creatieve viering voor kinderen (3-12 jaar) en hun (groot) ouders. Deze keer gaat het over het spannende verhaal van Esther, een Joods meisje uit de tijd van de Bijbel. Ze was heel bijzonder, want op en dag werd ze koning van het Perzische Rijk. Maar niet iedereen was daar blij mee…
Door te knutselen, spelletjes of proefjes te doen of een stop-motion filmpje te maken ontdekken we op een ongedwongen manier samen dit Bijbelverhaal. Daarna is er een korte viering (half uur), waarin het verhaal wordt verteld, kinderen het  mogen uitspelen en we samen liedjes zingen. Na afloop eten we met elkaar.
Komen jullie ook? Meld je dan uiterlijk donderdag 28 september aan bij dominee Mirjam Buitenwerf, 0620339808 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Handweg 119

1185 TW Amstelveen

Gegevens Nienke

De Heer zegt: Ik heb ervoor gezorgd dat de deur voor u openstaat, zonder dat iemand hem kan sluiten. Want ook al hebt u weinig invloed, u bent trouw gebleven aan wat ik heb gezegd.

(Apk 3:7-8)