Hoi! Ik ben Nienke van der Heiden en ben sinds 2016 als jeugdwerker verbonden aan de Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert.

Wat ik leuk vind aan mijn werk? Ik vind het heerlijk om met verschillende soorten mensen van diverse leeftijden te werken, ieder met hun eigen talent, wensen, ideeën en vragen. Om hen te coachen, te adviseren, hen beter te leren kennen, met hen samen te werken, obstakels te overwinnen, successen te vieren, bij de gemeente te betrekken en zo samen het jeugdwerk, kinderen, jongeren en vrijwilligers te laten groeien. Ook vind ik het belangrijk om als kerk present te zijn in de samenleving. Om die reden organiseren we ook activiteiten die de kerkmuren overstijgen en investeren we in contact en samenwerking met (basis)scholen, maatschappelijke organisaties en de Gemeente Amstelveen.

Voordat ik Amstelveen begon ben ik verbonden geweest aan JOP – Jong Protestant en heb ik als jeugdwerker gewerkt op Texel en in Hoorn.

Neem vooral contact op bij vragen, ideeën of om kennis te maken. Ik ben bereikbaar via: nienke@pga-b.nl / 0637227676.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag.

 

 

Jezus zegt: Heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw kracht. Heb uw naaste lief als uzelf. Er zijn geen geboden belangrijker dan deze.

Mc 12:28-34

Iedere zondagochtend is crèche voor de allerkleinsten (0 t/m 4 jaar) en Kinderkerk voor kinderen van de basisschool. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Of maak een afspraak.