Ook dit jaar gaan we vanuit Amstelveen en omgeving met een groep van 13 jongeren naar Taizé (kloostergemeenschap in Frankrijk). Een week Taizé betekent een ontmoeting met duizenden jongeren van over de hele wereld en een week meeleven met de ongeveer 100 broeders van Taizé. Daarbij gaan we mee in hun ritme: elke dag drie keer een viering bijwonen en leven in eenvoud. Ook hebben we elke dag een Bijbelstudie onder leiding van een broeder en nemen we deel aan gespreksgroepen.

Tijdens ons verblijf in Taizé hopen we nieuwe vrienden te maken, goede gesprekken te voeren, nieuwe ‘kampeer skills’ op te doen, te genieten van rust en een stressvrije omgeving, te ontdekken wat stilte is, maar ook muziek te maken en te zingen. We hopen op een bijzondere week en voor veel jongeren een onvergetelijke ervaring!

Wij bezoeken Taizé deze zomer van 18 t/m 25 augustus 2019. Ds. Werner Pieterse, studentenwerker André van der Galiën en jeugdwerker Nienke van der Heiden gaan als begeleiding mee.

 

Meer informatie: jeugdwerker Nienke van der Heiden nienke@pga-b.nl / 0637227676

 

Vertrouw op God te allen tijde, open voor hem uw hart.

Ps 62

Iedere zondagochtend is crèche voor de allerkleinsten (0 t/m 4 jaar) en Kinderkerk voor kinderen van de basisschool. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Of maak een afspraak.