Ook dit jaar gaan we vanuit Amstelveen en omgeving met een groep jongeren (15-30 jaar) naar Taizé (kloostergemeenschap in Frankrijk). Een week Taizé betekent een ontmoeting met duizenden jongeren van over de hele wereld en een week meeleven met de ongeveer 100 broeders van Taizé. Daarbij ga je mee in hun ritme: elke dag drie keer een viering bijwonen en leven in eenvoud. Ook heb je elke dag een Bijbelstudie onder leiding van een broeder en neem je deel aan gespreksgroepen.

Tijdens je verblijf in Taizé maak je nieuwe vrienden, voer je goede gesprekken, doe je nieuwe ‘kampeer skills’ op, geniet je van rust en een stressvrije omgeving, ontdek je wat stilte is, maar kan je ook muziek maken, zingen en dansen. Een bijzondere week en voor veel jongeren een onvergetelijke ervaring!

Wij bezoeken Taizé deze zomer van 18 t/m 25 augustus 2019. Ds. Werner Pieterse, studentenwerker André van der Galiën en jeugdwerker Nienke van der Heiden gaan als begeleiding mee.

Voor meer informatie: neem contact op met Nienke! Of kijk onder het kopje ‘Activiteiten jeugdwerk – Taizéreis’ op deze website

Opgeven kan tot uiterlijk 11 juni 2019 via nienke@pga-b.nl

Vertrouw op God te allen tijde, open voor hem uw hart.

Ps 62

Iedere zondagochtend is crèche voor de allerkleinsten (0 t/m 4 jaar) en Kinderkerk voor kinderen van de basisschool. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Of maak een afspraak.